Bestellen

U kunt bij D.W.F. Nederland terecht voor een gedegen advies en verkoop. Met onze jarenlange ervaring en leuk persoonlijk contact zorgen wij ervoor dat u krijgt wat u in gedachte heeft.

Wederverkopers

D.W.F. Nederland werkt ook intensief samen met een aantal wederverkopers door het land. U kunt voor uw aankoop dus ook bij één van onze wederverkopers terecht, de keuze is aan u. Neem contact met ons op voor een dealer in uw buurt.

Personaliseren

Het personaliseren gaat in stappen. Voor productie van onze horloges met uw logo hebben wij een gevectoriseerd .eps of .ai logo met opgave van PMS kleuren nodig. Ter controle ontvangen wij graag een jpeg of pdf bestand daarbij. Uw huisdrukker zou dit moeten kunnen aanleveren als u deze niet heeft. Tegen meer prijs kunnen wij echter uw logo in een dergelijk bestand opmaken.

Stap 1

U levert het logo aan. U geeft aan waar u het logo geplaatst zou willen hebben.

Stap 2

Wij maken hiervoor een digitaal artwork op. Via e-mail ontvangt u van ons of één van onze dealers een digitaal artwork ter goedkeuring. Controleer deze goed. Indien u deze afkeurt omdat er iets niet juist passen wij na uw instructie het artwork aan en krijgt u deze nogmaals aangeleverd.

Tegen meerprijs is het mogelijk een echt productiesample te vervaardigen. Dit is een optionele stap dus indien u dit wenst dan verzoeken wij u dit van te voren aan te geven. 

Stap 3

Na uw goedkeuring start de productie en krijgt u een definitieve opgave van de levertijd. Gemiddeld bedraagt deze 15 tot 20 werkdagen na goedkeuring artwork.

Hieronder leest u welke delen van een horloge wij kunnen personaliseren. Let er op dat bepaalde vormen van personalisatie niet altijd mogelijk is. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

 

Personaliseren van horloges

 

Bekijk ook eens:

Automaat
Quartz Chronograaf
Quartz