Over ons

D.W.F. Nederland is opgericht in 1996 en gespecialiseerd in het fabriceren, importeren en distribueren van horloges. D.W.F. Nederland levert horloges uit voorraad in Nederland, Italië en Duitsland en desgewenst vanaf de tekentafel. Daarnaast werken we met een aantal vooraanstaande fabrikanten in het Verre Oosten.

Kernwaarden

Omdat D.W.F. Nederland al meer dan 25 jaar bestaat heeft zij inmiddels een enorm relatie netwerk. D.W.F. Nederland hecht waarde aan de volgende punten:

Promotionele horloges

Onze dagelijkse bezigheid is het voorzien van horloges met een bedrijfslogo. Reeds jaren verzorgen wij voor grote en kleine bedrijven in de Benelux de fabricage en distributie van logo horloges. Onze horloges kenmerken zich door de uitstraling, bijna al onze modellen hebben een knipoog naar de laatste mode trend. 

Private label horloge collectie en branding

Voor bedrijven in de automotive en mode branche ontwerpen wij vaak complete horloge collecties. Deze horloge collecties worden ingezet als merchandise of worden gewoon als product naast het eigen product verkocht. Vaak zijn deze bedrijven expert in hun vakgebied maar ontbreekt de kennis voor het maken en positioneren van een horloge collectie. D.W.F. Nederland begeleid het gehele traject; van ontwerp in huisstijl naar sample en vanuit daar naar het daadwerkelijke product. Tevens verzorgen wij het maken van bijbehorende producten als garantiekaarten en verkoop displays.

Complete horloge collectie voor (kerst)geschenkenbranche

Tegenwoordig is een kerstpakket of gewoon geschenk niet standaard meer. Veel bedrijven kiezen ervoor de keuze te laten aan klanten of medewerkers en geven een kado cheque kado. D.W.F. Nederland levert de bedrijven die kado keuze concepten aanbieden met een complete collectie horloges voor elk budget.

Eigen merken

D.W.F. Nederland heeft 2 eigen horlogemerken, Kiber® en Smash®. Deze merken worden via webshops verkocht aan de consument. Tevens gebruikt D.W.F. Nederland deze merken ter ondersteuning van incentive acties bij bedrijven.

D.W.F. Nederland is geaccrediteerd lid van de PPP

D.W.F. Nederland is sinds 2021 geaccrediteerd lid van de PPP, wat staat voor Promotional Products Professionals. 

Kennis van het vak, de branche en de producten is cruciaal. Vandaar dat PPP voor haar leden een omvangrijk kennisverrijkingsprogramma heeft ontwikkeld. Deze activiteiten worden vanuit de PPP Academy geïnitieerd en georganiseerd en bestaan onder andere uit een beroepsopleidingsprogramma, Pro Masterclasses, vakkennissessies op velerlei kennisgebieden. Met het volgen van het kennis en kunde programma kunnen accreditatiepunten worden verdiend.

Adres gegevens en bedrijfsinformatie:

D.W.F. Nederland
Tulpstraat 79/81
NL-2282NN  Rijswijk

Tel.: +31(0)70 30 30 707

e-mail: info@logohorloge.com

KvK Haaglanden: 52395375

Skype: richard_dwf 

Bekijk ook eens:

Automaat
Quartz Chronograaf
Quartz